Akció!

Kisállat nyomkövető

29900 Ft 19900 Ft

Nincs havi díj, nincs aktiválási díj, az oldal teljesen ingyenes!

Mindössze annyit kell tennie, hogy kér egy regisztrációt és elkezdi használni a rendszert. Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM kártya használatakor merül fel, a mobilszolgáltató felé. (A normál díjú SMS küldésre, illetve az internet használathoz egy Feltöltős SIM kártya tökéletesen alkalmas! (minimális adatforgalmat generál, és azt is csak akkor , ha pozíciót kérünk le.)

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Kímélje meg magát attól a szituációtól, ami minden gazdi rémálma, hogy keresi kedvencét, de nem találja.

Tőlünk vásárolt GPS készüléket már beállítva, használatra készen kapja meg. A folyamatos nyomkövetéséhez mobilinternet  szükséges.

Termékünk háziállatok részére kifejlesztett, GSM/GPRS üzemmódú helymeghatározó eszköz. 65 grammjával a legkönnyebb, legkisebb, nyakörvre fűzhető, vízálló GPS, ami valós idejű nyomon követést biztosít 30 órán keresztül.

A készülékkel GPRS üzemmódban folyamatosan nyomon követheti kedvencét egy ingyenes online térkép segítségével, amely bármilyen okos telefon, tablet, iPad, iPhone vagy számítógép segítségével megjeleníthető. Ha nincs internet kapcsolat csak egy ingyenes hívást kell kezdeményezni az adott SIM kártyára és a készülék SMS-ben küldi el az állat hollétének aktuális földrajzi koordinátáit a gazdi telefonjára.

  • Méret: 70x37x20mm
  • Súly: 65g
  • Frekvencia: 850/900/1800/1900mHz (2G/3G/4G)
  • Feszültség: 12V
  • Akkumulátor: 1000mAh / 3.7V (300 óra készenléti idő / 30 óra üzemidő)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kisállat nyomkövető” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

  • Akció!

    Éves SIM-kártya előfizetés

    36000 Ft 14990 Ft