+3630/852-8658
Oldal kiválasztása

Az Ön alkalmazottai is céges autó segítségével végzik a munkájukat? Ez esetben már Ön is szembesülhetett a gépjárművek nyomkövetésének nehézségeivel. Hiszen a legtöbb nyomkövető szoftver sok gépjármű figyelése esetén egy idő után hibásan működik, vagy alapvetően sem enged egy bizonyos mennyiségi határnál több gépjárművet követni.

Ez olyan cégeknél probléma lehet, ahol a feladatkör jellege miatt az összes alkalmazott autót vezet (például szállítmányozási cégeknél vagy futár cégeknél).

Több gépjármű kezelése egy helyen

GlobalTracking rendszer esetében ez nem jelent problémát, ugyanis a szoftver több 100 gépjármű követésére is alkalmas. Az autók mellett motorok, haszongépjárművek és hajók megfigyelésére is alkalmas.

A tökéletes nyomkövető eszköz cégek számára: ST-EU-OBD nyomkövető

Ez a nyomkövető könnyedén beilleszthető a gépjárműbe, hiszen csak az OBD csatlakozóba kell behelyezni. Emiatt könnyedén le lehet venni és át lehet rakni más autóra is. Ugyanakkor azt érdemes figyelembe venni, hogy lopás esetén is nagyon könnyen eltávolítható, így lopáselleni védekezéshez ajánlott más nyomkövetőt használni.

Nemzetközi terjedelmű cégek számára is ideális

GlobalTracking szoftver több nyelven is használható. Ezáltal ideális olyan cégek számára, ahol különböző nyelven beszélnek az alkalmazottak. Angol tudás sem szükséges, ugyanis a világ összes nyelvét tartalmazza a rendszer.

A legtöbb fuvarozási cég nemzetközi szinten intéz szállítmányozást, amiért általában a nyomkövető szoftverek felárat szoktak felszámolni. GlobalTracking esetében a nemzetközi nyomkövetés teljesen ingyenes, így nem kell a felárral járó kiadásokkal számolnia.

Rendszerezhetőség cégen belül

Több felhasználó is adható a rendszerhez – különböző jogosultságokkal. Így a felsőbb pozícióban lévő munkatársak is hozzáférést kaphatnak a gépjárművek elhelyezkedéséhez, ami segítheti a munkájukat. A jogosultságok emelésével a felhasználók több gépjárművet láthatnak a cégen belül (az admin természetesen az összes gépjármű elhelyezkedéséhez hozzáfér).

Nem kell egy vagyont költenie a SIM kártya előfizetésekre sem

A nyomkövető eszközök SIM kártyákkal működnek, amiknek a költségeivel sokszor nem számolnak előre a cégvezetők. Pedig jelentősen meg tudják terhelni a nyomkövetéssel járó költségeket. GlobalTracking szoftverhez kedvezményes áron biztosítunk SIM kártya előfizetést, így nem kell aggódnia a plusz költségek nagysága miatt.

Ráadásul a roaming díjakkal sem kell számolnia, hiszen SIM kártyáink nemzetközi utakon is használhatóak – díjmentesen.

Nem kell gépközelben lennie ahhoz, hogy megtekintse a gépjárművek helyzetét

A szoftver nemcsak webes felületen, de mobil applikáció segítségével is elérhető. IOS és Android operációs rendszerben is letölthető a szoftverhez tartozó app ingyenesen. Emellett a rendszer érzékelt változások esetén emailben küld értesítést, így garantáltan nem marad le fontosabb történésekről.

Abban az esetben is egyből érkezik értesítés, hogyha a jármű az Ön által meghatározott geokerítésen kívül tartózkodik, így időben észreveheti az esetleges lopási kísérleteket.

Lopás elleni védelmet is tud biztosítani

Általában magánhasználatban lévő autókat szoktak ellopni a bűnözők, de céges autóknál is előfordulhat a bűncselekmény. Márpedig egy gépjármű ellopása után keletkező anyagi kár óriási terhet róhat a cég költségvetésre.

Szerencsére az ilyen esetekre fel lehet készülni alig észrevehető nyomkövetők beszerelésével. Ilyen például a ST-EU-3G nyomkövető is, amit bárhol elrejthet a gépjárműben. Felszerelheti a motorra, elrejtheti a kesztyűtartóban, de akár az ülések alá is felhelyezheti. Cseppálló, ezáltal az időjárási viszonyok sem károsítják a működését. Lehet használni autókhoz, motorokhoz és munkagépekhez egyaránt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, ahol még több információt olvashatsz!