+3630/852-8658
Oldal kiválasztása

Amennyiben az Ön cégében is alkalmaznak nyomkövetést a céges autóknál, bizonyára már Ön is szembesülhetett a nyomkövetés nehézségeivel: több autó követése esetén a legtöbb nyomkövető rendszer működése lelassul vagy már alapvetően sem enged egy adott számnál több gépjárművet követni.

Ez céges használatnál jelentősen megnehezítheti a nyomkövetéssel járó munkálatokat. Különösen abban az esetben, ha a cég tevékenyégénél fogva több száz autót birtokol. Nem is beszélve arról, hogy egyes céges gépjárműveknek az értéke több száz milliós nagyságrendben mozog. Ezért egy esetleges lopás felbecsülhetetlen károkat okozna a cég költségvetésében.

GlobalTracking rendszer esetében nem kell ilyen problémáktól tartania, hiszen több száz autó nyomkövetésével is könnyedén boldogul. Ezáltal ideális céges használatra, emellett a lopások ellen is védelmet nyújt. Ugyanis ha időben értesítjük a hatóságokat, még könnyedén az ellopott gépjárművek nyomára tudnak bukkanni, és vissza tudjuk szerezni. Ráadásul a nyomkövető szoftverára is igen kedvező: a cégeknek ajánlott szoftver mindössze 19.900 forintos havi díjjal jár.

Nemzetközi cégek számára is ideális

GlobalTracking rendszer esetében nem kell aggódnia azért, hogy a más kultúrából származó kollégái nem értik meg a szoftver működését a nyelvi korlátok miatt. Hiszen a nyomkövető rendszer a világ összes nyelvén elérhető, így minden kollégája a saját nyelvére tudja állítani a szoftvert.

Több országban is használják a cég tulajdonában lévő autókat? Akkor bizonyára már találkozhatott azzal a jelenséggel, hogy a nyomkövető szoftverek olykor irreális többletköltségeket is hajlamosak felszámolni a külföldön való használatért. GlobalTracking nincsenek ilyen költségek: díjmentesen lehet az országhatáron túl is használni a szoftvert.

Geo kerítést is húzhat

Az Ön cégénél is probléma, hogy az alkalmazottak céges autóval végzik a magánügyeiket is? GlobalTracking rendszer segítségével elejét veheti ennek a problémának. A szoftver segítségével geo kerítést vonhat arra a területre, ahol a munkavégzés folyik. Ahogy ezt a területet elhagyják az autóval, automatikusan értesítést küld a rendszer. Így egyből értesülhet arról, ha a céges autót nem a rendeltetése szerint használják.

Riport is készíthető az autók mozgásáról

Az autók mozgásának a dokumentálása sem jelenthet problémát többé, ugyanis a GlobalTracking rendszer segítségével rögzítheti a gépjárművek mozgását. Ezt a rendszer tárolja is, ezért lehetősége van arra, hogy utólag visszanézze a mozgásokat, és email-en keresztül riportot kapjon róla.

Több felhasználó is használhatja a szoftvert

Néha előfordul, hogy egy cégen belül egyes feladatok több ember hatásköre alá tartoznak. Így könnyen lehet, hogy az autók nyomkövetésénél is ez a helyzet. Nagyon sok nyomkövető rendszer nem biztosít arra lehetőséget, hogy több profil használhassa a rendszert. Ezért az összes kolléga egy hozzáférést használ, ami értelemszerűen minden funkció használatát engedélyezi. 

GlobalTracking esetében lehetősége van arra, hogy több profilt csatolhasson a nyomkövető rendszer előfizetéshez, különböző jogosultságokkal. A jogosultságok fokától függően a profilok különböző mennyiségű gépjárművet tudnak figyelni (az admin az összes autót figyelni tudja). Ez megkönnyíti a rendszerezhetőséget a cégen belül.

SIM kártya előfizetés kedvező áron

Sok cégvezető nincs tisztában vele, hogy a nyomkövető rendszerek költségei nemcsak a szoftverben merülnek ki. Számolni kell a nyomkövető eszközök és a működésükhöz szükséges SIM kártya díjával is.

GlobalTracking rendszerhez kedvezményes árú SIM kártya előfizetést biztosítunk, ezáltal ezek a díjak kevésbé terhelik meg a cég költségvetését, mint más nyomkövető rendszerek esetében. Ráadásul a roaming díjakkal sem kell számolnia, hiszen egyáltalán nem jár többletköltséggel a nemzetközi használat.

Bárhol hozzáférhet az autók aktuális helyzetéhez

Nem kell ahhoz számítógép, hogy megtekinthesse a céges autók helyzetét. GlobalTracking rendszerhez egy alkalmazás is letölthető, ami egy térképen mutatja meg az autók aktuális helyzetét. Az applikáció Andorid és iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonokra is letölthető. Internet segítségével működik, ám ha éppen nincsen internet helyzetben, akkor sincs probléma. Nyomkövető eszköztől függően SMS-ben le tudja kérni az autók helyzetét.

Az ideális nyomkövető eszköz cégek részére: ST-EU-OBD

Az ST-EU-OBD egy olyan nyomkövető eszköz, ami az OBD csatlakozó segítségével illeszthető be az autóba. Felhelyezése könnyű és gyors, egyáltalán nem igényel szakértelmet. Ezáltal céges használatra ideális, hiszen könnyedén át lehet helyezni az egyik autóból a másikba. Felszerelését könnyíti az is, hogy magyar leírást adunk hozzá (mint minden más termékünknél).

Internet segítségével könnyedén megtekinthető az autó helyzete akár mobilon keresztül. Hiszen ahogy azt már feljebb is említettük, a szoftverhez tartozik egy mobil alkalmazás is, ami Android és iOS telefonokra is letölthető. Ez a nyomkövető eszköz alkalmas arra, hogy akár internet nélkül is lekérdezzük az autók helyzetét SMS-en keresztül.

GlobalTracking szoftver mellé kedvezményes áron tudunk SIM kártyát is biztosítani, de ha van más opciója a cégnek, annak sincs akadálya: az általunk forgalmazott nyomkövető rendszerek egytől egyig hálózatfüggetlenek. Ezáltal nem kell egy szolgáltatóhoz sem elköteleznie magát, hogy használni tudja a nyomkövető eszközöket.

A ST-EU-OBD nyomkövető további specifikációi:

Feszültség: 12V

Model: ST-EU-OBD

Frekvencia: 3G WCDMA+2G GSM

Méret: 5.3 x 4.5 x 2.2 cm

Akkumulátor: 280mAh / 3.7V ∼ 5óra üzemidő

Várható adatforgalom 0/24 üzemidő mellett: 160MB/hó

Egyetlen gyengesége van az ST-EU-OBD nyomkövetőnek: ez pedig az, hogy könnyedén levehető. Általában a bűnözők tudnak arról, hogy ha a céges autókban van nyomkövető eszköz, akkor az az OBD csatlakozóba van helyezve.

Ezért ha ellopnak egy céges autót, akkor az első dolguk az lesz, hogy kiszedik az OBS csatlakozóba helyezett nyomkövetőket. Mivel az ST-EU-OBD felszerelése és levétele is könnyű, ezért nemcsak a kollégáinak jelent könnyebbséget az áthelyezés, hanem a bűnözők is könnyű szerrel el tudják távolítani. Ilyen esetekben jól jön egy olyan nyomkövető, amit sokkal nehezebb kiszúrnia a tolvajoknak.

Láthatatlan védelem: univerzális vízálló GPS nyomkövető

Nagyobb értékű céges gépjárművek követésére kiváló választás. A nyomkövető beépített akkumulátorral rendelkezik, ezért úgyis biztosítva van a működése, hogyha kiveszik az autó akkumulátorát a gépjárműből.

Emellett az is biztosítja a nyomkövető működését, hogy vízálló, ezért olyan helyeken is el lehet rejteni, ahol csapadék érheti a járművet. Ezáltal a bűnözőknek esélye sincs észrevenni a nyomkövetőt az eltávolításhoz.

Az univerzális vízálló GPS nyomkövető további specifikációi:

  • Feszültség: 12V
  • Model: ST-EU-3G
  • Szín: fekete
  • Frekvencia: 3G WCDMA+2G GSM
  • Méret: 9 x 3.2 x 2.4 cm
  • Akkumulátor: 180mAh ∼ 5óra üzemidő
  • Várható adatforgalom 0/24 üzemidő mellett: 160MB/hó

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, ahol még több információt olvashat!