+3630/852-8658
Oldal kiválasztása

Túl sok autót loptak már el a bűnözők, különösen a felső árkategóriás gépjárművek közül. A kulcs nélkül nyíló autók teszik ki az ellopott gépjárművek jelentős részét, ezért ha neked is ilyen autód van, érdemes különös figyelmet szentelni a védelmére. Hiszen a veszély mindenhol jelen van: loptak már el autót az utcai parkolóhelyekről, plázák parkolójából, de még az otthonok feljáróiról is.

A nyomkövetés plusz védelmet adhat az autóknak

Tegyük fel, hogy egy reggel arra ébredsz, hogy nincs az autód a helyén. Kérdezgetések hosszú sora után realizálod, hogy valószínűleg ellopták az autódat. Egyből hívod a rendőrséget, bár a szíved legmélyén tudod, hogy a tolvajt már nem fogják kézre keríteni.

De ennek nem kell így lennie: amennyiben az autódon volt nyomkövető rendszer, akkor tudni fogod, hogy hol van az autód. Ha ilyen esetekben időben intézkedik a rendőrség, visszakaphatod az autódat, és felelősségre vonhatják az elkövetőket.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha a tolvajok látják a nyomkövető eszközt, és leszedik az autóról? GlobalTracking eszközei között találhatsz olyan nyomkövetőket, amiket szinte bárhol el tudsz rejteni az autóban. Ezért majdnem, hogy képtelenség rájuk találni.

Emellett attól sem kell félned, hogy az áramellátás hiánya miatt nem fog működni a nyomkövető. Ugyanis a legtöbb nyomkövető rendszer saját akkumulátorral rendelkezik, ami biztosítja az eszköz működését. 

Bármikor megtekinthető az autó aktuális pozíciója

Attól függően, hogy internetes kapcsolat szükséges-e az adott nyomkövető rendszer működéséhez (hiszen vannak olyan eszközök is, amikhez nem kell internetes kapcsolat a helyzete megtekintéséhez), bármikor meg tudod tekinteni, hogy éppen hol van az autód. Ezt mobilon és laptopon egyaránt meg tudod tenni, hiszen a GlobalTracking rendszer rendelkezik Android és iOS alkalmazással is.

Rögzíteni tudod az autó mozgását

Bármerre is jársz, rögzíteni tudod, hogy éppen merre voltál a gépjárművel. Így a CASCO biztosítás biztonsági követelményeit is kipipálhatod a GlobalTracking rendszerrel. Mivel a GlobalTracking rendszer éves díja kedvező más nyomkövető rendszerekhez képest (a prémium csomag évente 9.900 forintba kerül), ezért nem is rak nagy többlet költséget a biztosítás magas díjára.

Geo kerítést is lehet húzni

A Geo kerítés röviden azt jelenti, hogy a térképen ki lehet jelölni egy adott területet, és ha azt területet elhagyja az autó, akkor a rendszer automatikusan értesítést küld. Geo kerítést felhúzhatsz az otthonod köré, hogy mindig tudd, hogy mikor viszik el az autót a családtagjaid.

Vagy akár az országot is lefedheted geo kerítéssel. Így ha ellopják az autódat, és azzal a határ felé próbálnak menekülni, akkor idejében tetten érheted őket. GlobalTracking rendszer segítségével díjmentesen vonhatsz fel geo kerítést a rendszeren belül.

Autód akkor is biztonságban van, ha megszűnik az áramellátás

A legtöbb nyomkövető eszközben beépített akkumulátor található, amik több napos készenléti időt biztosítanak. Van olyan készülék is, ami akár 90 napig is működik abban az esetben, ha teljesen fel van töltve, ezáltal több hónapon át biztosított a nyomkövető működése.

Az autód mozgásáról jelentés is készíthető

GlobalTracking rendszerek visszamenően tárolják az autó mozgását. Ezáltal könnyedén készíthető belőle jelentés, amit akár email formátumban is le lehet kérni. Így egy esetleges kár esetén a biztosító számára is bizonyítékként fel lehet mutatni az autó által megtett távokat.

Külföldön is használható a nyomkövetés

A legtöbb nyomkövető rendszer busás díjakat számít fel külföldi tartózkodás esetén. GlobalTracking rendszer segítségével ingyenesen lehet figyelni az autó tartózkodási helyét más országokban is. Ez jól jöhet abban az esetben, ha a családdal külföldi utazásra mentek, de akkor is a segítségedre lehet, ha egy esetleges lopás esetén a tolvajok elhagyják az országot az autóddal.

Univerzális vízálló GPS nyomkövető – láthatatlanságban verhetetlen

Az univerzális vízálló GPS nyomkövetőt szinte bárhova fel tudod helyezni, hiszen a többi eszközhöz képest kicsi a mérete. Emellett vízállósága miatt olyan helyekre is fel tudod helyezni, ahol csapadék érheti.

Lopások esetében gyakori eset, hogy eltávolítják az akkumulátort az autóból. Az univerzális vízálló GPS nyomkövető esetében nem kell félned attól, hogy leáll a működése. Az akkumulátor eltávolítás után még 5 óráig üzemel az autóban.

A nyomkövető helyzetét bármikor megtekintheted internet közelben. Amennyiben nincs interneted, akkor is elérheted a nyomkövető helyzetét, hiszen SMS-ben lekérheted a nyomkövető aktuális helyzetét. Mindezt díjmentesen teheted meg, így nem kell aggódnod a felmerülő plusz költségek miatt.

Az univerzális vízálló GPS nyomkövető további specifikációi:

 • Feszültség: 12V
 • Model: ST-EU-3G
 • Szín: fekete
 • Frekvencia: 3G WCDMA+2G GSM
 • Méret: 9 x 3.2 x 2.4 cm
 • Akkumulátor: 180mAh ∼ 5óra üzemidő
 • Várható adatforgalom 0/24 üzemidő mellett: 160MB/hó

ST-EU-PRO – mikrofonos védelem

Az ST-EU-PRO nyomkövető készülék beépített mikrofonnal van ellátva. Emiatt akkor is hallhatod, hogy mi történik az autódban és annak környékén, ha éppen nem ülsz benne. Egy esetleges lopás esetében a tettes hangját is felveszi a készülék, így könnyebb lehet az identitásának a beazonosítása.

Továbbá arra is lehetőségünk van, hogy segítségével a távolból is blokkolhassuk az autó motorját. Ez megkönnyítheti az autó kézre kerítését egy esetleges lopás esetén, hiszen nem fogják tudni beindítani a gépjárművet. Az autó akkumulátorának az eltávolítása esetén 30 napig áll készenlétben a készülék.

Ahhoz, hogy követni tudjuk a járművet, internet szükséges a tartózkodási hely eléréséhez. Azonban SMS útján is lekérdezhető a tartózkodási hely, így internet nélkül is megoldható a lekérdezés. Emellett számítógép sem szükséges a szoftver használatához, hiszen mobilos alkalmazást is tudunk használni a helymeghatározáshoz. Android és iOS operációs rendszerben egyaránt le tudjuk tölteni a GlobalTracking alkalmazást.

Amennyiben az autóban ülők veszélyhelyzetbe kerülnek, segítséget tud nyújtani ez a nyomkövető rendszer. Ugyanis el van látva egy SOS gombbal, amivel jelezhető egy esetleges baleset vagy támadás.

Az ST-EU-PRO további specifikációi:

 • Feszültség: 12V
 • Model: ST-EU-PRO
 • Frekvencia: 4G LTE+3G WCDMA+2G GSM
 • Méret: 8 x 5 x 2.5 cm
 • Akkumulátor: 30 óra üzemidő

Kedvezményes áron biztosítunk SIM kártyát a készülékekhez

Mivel a nyomkövető készülékek GPS-el működnek, ezért SIM kártya szükséges a használatukhoz. GlobalTracking összes készüléke hálózatfüggetlen, így bármilyen szolgáltató SIM kártyáját használhatjuk. Ezáltal ha már van meglévő SIM kártyád, azt is belehelyezheted.

Viszont a legtöbb esetben nem ez a helyzet: sokan újonnan vesznek SIM kártyát a nyomkövető eszközökhöz, ami súlyos kiadás is lehet. GlobalTracking eszközökhöz kedvezményesen biztosítunk SIM kártya éves előfizetést, így nem kell súlyos anyagi terhet magadra vállalnod.

Kiterjesztett garancia a biztos védelemért

GlobalTracking készülékei általában 1 év garanciával rendelkeznek. Ám ha úgy érzed, hogy ezt még kibővítenéd, erre meg van a lehetőséged. 3 évre vagy akár 5 évre is kiterjesztheted a nyomkövető készülékek garanciáját.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, ahol még több információt olvashatsz!