+3630/852-8658
Oldal kiválasztása

Egy prémium minőségű autó az utazás kényelme mellett a tulajdonosa presztízsét is növeli. Viszont ezzel egy időben egy olyan veszélyt is vonz, amiről nem beszélünk elégszer: nemcsak a szomszédaink figyelik sárga irigységgel a szempillantás alatt felpörgő motort, hanem a tolvajok is könnyebben kiszemelhetik maguknak az autót.

A bűnözők soha nem pihennek

Ez a kulcs nélkül induló autók esetében különösen igaz, hiszen a lopások jelentős hányadában kulcs nélkül nyíló autókat visznek el. Az a megannyi rendőrségi felvétel is szemlélteti ezt a tényt, amikben a tolvajok alig 10 másodperc alatt lopják el a több 10 millió forint értékű autómodelleket. Ezáltal az ilyen technológiával működő autókat célszerű plusz védelemmel ellátni.

A nyomkövetés megkönnyíti az autó kézre kerítését

A lopás tipikusan egy olyan bűncselekmény, amikor kevés esélyünk van arra, hogy a sérelmeinket kompenzáció éri. Sajnos ez az autó lopások esetében is így van, viszont megfelelő nyomkövetéssel teljesen más lehet az ügy vége. Ha időben vesszük észre a lopást, akkor a rendőrség emberei még ép állapotban bukkanhatnak rá a gépjárműre, mi pedig visszakaphatjuk az autónkat.

Láthatatlan védelem

A Sinotrack nyomkövető rendszere precíz és megbízható nyomkövetést biztosít. A nyomkövetőt még a tolvajok sem vehetik észre: számtalan olyan eszköz közül válogathatsz, amik kis méretüknél fogva nem látványosak az autón. Ezáltal nem fenyeget az a veszély, hogy a bűnözők észreveszik a nyomkövető rendszert, és eltávolítják azt, amivel a hatóságok nyomát vesztik az autónak.  

A CASCO biztosításnak is feltétele a nyomkövetés

Prémium autó birtoklása esetén ajánlott CASCO biztosítást kötni, méghozzá lopás elleni védelemmel kiegészítve. A biztosítási feltételek között a középkategóriás autók esetében általában nincsenek különösebb feltételek, elég a gyári indításgátló léte.

De a prémium autók esetében ez már nem így van. Ilyenkor a biztosító összeállít egy listát az ajánlott és a megkövetelt lopás elleni védelmet szolgáló eszközökről, amit az autó tulajdonosának saját költségére kell beszereznie.

A Sinotrack nyomkövető rendszere tökéletes arra, hogy kipipálhassuk a biztosítás feltételeit (vagy azoknak egy részét). Hiszen teljesítménye megüti azt a szintet, amit a biztosítótársaságok elvárnak egy nyomkövető rendszertől. Ezzel egy időben baráti az ára, ezért nem kell a biztosítás magas költségei mellett egy kisebb vagyont kifizetned a nyomkövető rendszerre.

Bármilyen gépjárműre felhelyezhető

Esetleg nem autóra keresel nyomkövető rendszert? Semmi probléma: nyomkövető rendszerünk nemcsak autóra szerelhető, hanem motorra, hajóra és más járművekre is. A szoftver előfizetésével akár 9 járművet is figyelhetsz, ráadásul ezt PC felületen, vagy mobilos alkalmazás segítségével is megteheted (Android és IOS operációs rendszerben egyaránt).

A nyomkövető rendszer szoftverében egyszerre láthatod az összes tulajdonodban lévő gépjárművet. Még akkor is, ha azok nem Magyarországban tartózkodnak: az egész világon megfigyelést biztosít a szoftver, felár nélkül. Ezért akkor is láthatod az autód helyzetét, ha külföldi nyaralásra mész a családdal, vagy rosszabb esetben a tolvajok elhagyták az országot az autóddal.

Választhatsz lehallgatási funkcióval rendelkező nyomkövetőt is

Nyomkövető szerkezeteink között olyan típusú gépet is találsz, ami felveszi az autó környéki hangokat a beépített mikrofonon keresztül. Ezért akkor is tudhatod, hogy mi történik a kocsidban és környékén, amikor nem ülsz benne. Ez egy esetleges rablás esetén megkönnyítheti a tolvaj identitásának a felismerését is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el weboldalunkra, ahol még több információt olvashatsz!